Doremieke Muziektherapie
Muziektherapie in Nijmegen en omstreken

Mijn praktijk


Tarieven

 Doorgaans zullen individuele sessies muziektherapie ongeveer een uur duren. In overleg zijn ook kortere of langere sessies mogelijk. 

Duur sessie

Tarief

45 minuten

€60

60 minuten

€75

Deze tarieven bevatten buiten de sessie zelf ook de verslaglegging, eventuele extra materialen en extra contact indien nodig. Daarnaast zijn de aangeboden sessies vrijgesteld van btw. De declaratie zal doorgaans eind van de maand opgestuurd worden, tenzij er een andere overeenkomst is. 


Vergoeding

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging (FVB), is het mogelijk (een deel van) de sessie vergoedt te krijgen mits je een aanvullende verzekering hebt. Zorgverzekeraars die deze sessies vergoeden zijn onder andere: Aevitae, CZ, De Friesland, IZA, Menzis, Nationale-Nederlanden, OHRA, ONVZ, Pro Life, Umc, United Consumers, Univé, VGZ, VvAA, Zekur en Zilveren Kruis. Voor een compleet overzicht met de specifieke verzekeringen die de behandeling vergoeden, raad ik u aan zorgwijzer te raadplegen. 

Mocht u alsnog vragen hebben over vergoedingen van uw behandeling, kunt u contact met mij opnemen via mijn mailadres: praktijkdoremieke@gmail.com of telefonisch via: 0641015052.